+36 70 453 63 13 info@startepito.hu

STARTÉPÍTŐ KFT.

AHOL A KIVITELEZÉS KEZDŐDIK

Szolgáltatásaink

GENERÁLKIVITELEZÉS

Lakások, házak teljeskörű felújítása(Otthonfelújítási Program)

Családi ház építése(A-Z-ig,5%Áfa)

IPARI KARBANTARTÁS

A-Z-ig 

CSARNOKÉPÍTÉS

Teljes körű kivitelezés

TETŐ és HŐSZIGETELÉS

Társasházak, középületek, csarnokok hő és lapostető szigetelése

Generálkivitelezés

Cégünk főként Fejér megyében és környékén vállal építőipari kivitelezést, illetve ehhez kapcsolódó
tervezést, felújítást.

Alapvetően generálkivitelezők vagyunk, azaz a földmunkáktól kezdve a tetőablak beszereléséig megvalósítjuk elképzeléseit.

 

Ezen kívül természetesen részmunkákat is vállalunk.

Így ha Ön építettne, meglévő ingatlant felújítana, átalakítana, jó helyen jár.

Ismerje meg cégünket, szolgáltatásainkat és ha felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat!

Év tapasztalat

Elégedett ügyfél

Fiatal, szakmailag felkészült csapat

A fennállásunk óta eltelt rövid idő alatt vállalkozásunk dinamikusan fejlődött, megbízóink száma folyamatosan növekszik. Megrendelőink számára a legkényelmesebb, teljes körű szolgáltatást vagyunk képesek nyújtani. Célunk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, így mindig piacképes árakkal és természetesen igényes, megbízható munkavégzéssel állunk , megbízóink rendelkezésére.

Fő tevékenységi körünk az építőiparban építőmesteri és szakipari munkák generál-kivitelezése. Profilunk széleskörű: az ipari létesítmények, csarnokok kivitelezésétől a hideg- és meleg burkolatok készítésén át családi házak építéséig terjed. Mind közületi, mind magánmegrendelők számára állunk rendelkezésre épületek teljes körű kivitelezésével, lakások részleges és teljes felújítási munkáival.

Közületek, gazdasági és magánszemélyek egyaránt megbízóink bővülő széles skáláját alkotják, amely bizonyítja, hogy társaságunk alkalmas a bonyolult szervezéssel járó, akár vonzáskörzeten kívül eső nagyberuházások megvalósítására is.

Az elköteleződés kényszere nélkül segítünk az ügyfeleink elképzeléseihez és az adott környezeti feltételekhez legmegfelelőbb anyag kiválasztásában, és az elképzelések megvalósításában.

Filozófiánk alapköveit képezi a minőség és a precíz munkavégzés, melyet ellenőrzött, I. osztályú anyagok felhasználásával, jól szervezett, pontos háttérmunkával végzünk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Partnereink bizalmát a folyamatos kapcsolattartással igyekszünk biztosítani, amely garanciát jelent a kivitelezés során felmerülő esetleges kérdések gyors és hatékony megoldására. A felelős gondolkodást és a maximális elkötelezettséget nemcsak saját alkalmazottainktól, hanem minden alvállalkozónktól megköveteljük.

 Megfelelően motivált alkalmazottaink kiválasztásánál fontos szerepet játszik az emberi tényező, és a szakmai tudás és igényesség. Az évek során felhalmozódott tapasztalatok mellett a StartÉpítő Kft. kőműves-, festő és burkolóbrigádjának folyamatos szakmai továbbképzése is lehetőséget biztosít arra, hogy a fejlődésben lévő technológiák által támasztott elvárásoknak is teljes mértékben megfelelhessünk.

 Mivel tevékenységünk az építőipar jelentős területét lefedi, szolgáltatásaink egy részét alvállalkozó partnereinkkel együtt összehangolva, zökkenőmentesen végezzük, akik a piaci követelményeknek megfelelően, magas szintű naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkeznek.

AJÁNLATKÉRÉS

 

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár Új Csóri u.37/a

Telephely: 8000 Székesfehérvár, Új Csóri u. 37/a

+36 70 453 63 13